Begin meteen, met uw eigen CV maken

CV opstellen? Een CV maken is zo gepiept met de cvbrief.nl wizard!

Werk zoeken als 50 plusser

50plusserzoektwerkvacaturesbemiddelingsbureauZoals de meeste werkzoekenden op het moment is het vacature aanbod niet groot. Veel mensen die zich al lange tijd op de arbeidsmarkt begeven voelen zich gepasseerd door jongere, goedkopere werkkrachten. Toch lijkt de situatie langzaam te veranderen.

 

Door de toenemende vergrijzing, de toename van deeltijdbanen en een toenemend tekort aan mensen met relevante werkervaring wordt het voor werkgevers steeds moeilijker een geschikte kandidaat te vinden voor een specifieke functie. Daarbij is het ook nog eens moeilijker om een werknemer te behouden; veel jongere mensen op de arbeidsmarkt “shoppen rond” tot zij een bedrijf hebben gevonden dat geheel past bij hun wensen en vaardigheden, terwijl de meeste 50-plussers hier een meer doordachte keuze over maken en hopen voor langere tijd bij het bedrijf te kunnen werken.

 

En juist wanneer veel doorgewinterde werknemers plaats hebben gemaakt voor de jongere generatie, is er weer behoefte aan ervaring op de werkvloer. Kwaliteiten die bij 50 plussers worden gewaardeerd zijn onder andere stiptheid, loyaliteit en expertise.

 

Wij delen graag een aantal bemiddelingsbureau’s die zich specifiek richt op de 50 plusser.

 

http://www.50pluscarriere.nl/

http://www.oudvit.nl/

http://www.rvaring.nl/

http://www.oudstanding.nl/

http://www.midlife.nl/nieuws/

http://www.seniorgroep.nl/

http://www.mediorweb.nl

http://www.openvoor50plus.nl/

http://www.55plus-uitzendbureau.nl/

https://www.actief65plus.nl/

http://www.65plus.nl/

 

Snel uw eigen cv maken? Gebruik onze cv wizard met voorbeeld weergave!
Of lees het volgende artikel: Hoe komen je goede voornemens uit?

Facebook Twitter