Begin meteen, met uw eigen CV maken

CV opstellen? Een CV maken is zo gepiept met de cvbrief.nl wizard!

Productief met een goede voeding

Productief met een goede voeding

 

Wanneer je scherp en oplettend bent heeft dat veel voordelen. Niet alleen wanneer je werkt, je op zoek bent naar een baan, je kinderen hebt of als je ouder bent. Voeding heeft meer invloed op je productiviteit dan je denkt! Volgens een onderzoek van de WHO kun je je brein maar liefst 20% effectiever maken door bepaalde etenswaren in te slaan of juist te vermijden.Wij delen graag wat voedingsmiddelen die je concentratie en energie op een positieve manier verhogen!

 

Eieren

Hoewel je het beter bij twee eitjes per week kunt houden, bevatten eieren choline, een vitamine B soort die goed is voor het geheugen. Daarbij zouden deze vitamines ook de reactiesnelheid verbeteren. Kies dan natuurlijk voor scharreleieren, of eieren waarbij er op de verpakking wordt geadverteerd dat zij meer omega-3 bevatten.

 

Zalm

In zalm en andere vette vis zitten veel eiwitten, omega-3 vetzuren en ijzer die tevens goed zijn voor het geheugen maar ook je aandacht vergroten.

 

Bessen

Bessen bevatten enorm veel anti-oxidanten die niet alleen een beter geheugen zouden stimuleren, maar ook bij zouden dragen aan een betere motoriek. Daarbij kunnen bessen ook stress tegen gaan! Bosbessen, frambozen en bramen zijn in veel supermarkten ook verkrijgbaar in het diepvriesvak.

 

Chocolade

Pure chocolade is gezond! Kies voor een variant met een zo’n hoog mogelijk cacao-percentage zodat je productie wordt verhoogd. Daarbij verhoogt chocolade ook je endorfine, het “geluksstofje”  in je hersenen.

 

Bladgroenten

Hoe donkerder de bladgroenten, hoe meer goede elementen ze bevatten, zoals ijzer, anti-oxidanten, vitamines en mineralen. Spinazie is daar een goed voorbeeld van, en draagt bij aan een verbeterde cognitieve controle.

 

Aubergine

Aubergines hebben een heel specifieke positieve eigenschap op de hersenen; deze groente zorgt ervoor dat de communicatie tussen onze hersencellen wordt versneld en verbeterd.

 

 

Snel uw eigen cv maken? Gebruik onze cv wizard met voorbeeld weergave!
Of lees het volgende artikel: Hoe vind je je ideale baan?

Facebook Twitter